AYAKKABIDA TARİH
Milattan önce yapılan ayakkabı, otların birbirine birleştirerek yapıldığı derilerle ayağa bağlamasıyla oluşmuştur. Avrupa’daki mağaralarda da ilk izler görülmektedir.
O resimlerde kadın kürk çizme, erkeğin ise deriden çizme giydikleri düşünülmektedir. İlk ökçeli ayakkabılar, üstten bağcığı olan ayakkabılar Asurluların buluşudur. 16. Yüzyıldan sonra çıkan ökçeli ayakkabıların sebebi ise çamurdan korunmak için yapılmıştır. Günlük, şık ve rahat olan bileğe kadar çıkan ayakkabıya potin adı verilmiştir.
Ayak bilimiyle uğraşan dal ise Pedortix bilimi olup, ayakkabının ayağa uyumunu incelemektedir. Ayakkabılara numara verilmesi İngiltere Kralı Edward tarafından verilmiştir.
GÜNLÜK AYAKKABI
Her tarz kıyafete uyarlanabilen, stilinize ve tarzınıza uygun günlük ayakkabı seçenekleri bulunmaktadır. Bağcıklı, bağcıksız, keten, deri, klasik, spor ve sivri burun modelleri ile günlük giyimler için tasarlanmıştır. Günlük yaşam için tercih edilen bu ayakkabılar, çocuklarınızın temiz ve sağlıklı olabilmeleri için sizlere üretici firmalar tarafından imkân sunulmaktadır.
Günlük ayakkabıda aranılan özellik çocuklarınızın ayağının yorulmaması için, sıkmaması için ve rahat olması için, firmaların hazırlayıp satışlara sunduğu ürünlerin sergilendiği mağazacılık anlayışında çağ atlamış Koray Spor bünyesinde toplanmıştır. Konfor ve rahatlığı göz önünde bulundurarak hazırlanılan çocukların ayak sağlığı da hesaba katılarak yapılmış bu ayakkabılar ayrıca Korayspor.com kurarak müşterilerine internet sitesinden de ücretsiz kargo ile evlerine kadar hizmet vermektedir.
Mağazanın kurucusu olan Koray CEBEL 91 li yıllardan beri Bursa’da bulunan şube ve merkez mağazalarda, güler yüzlü yüzlerce personeliyle hizmet vermeye devam etmektedir. Kalite ve garantide sınır tanımayan mağaza da iade işlemi de yapılmaktadır. BU mağazada değişime karar verilmemektedir.
Ürünün üretici bayiliklerine yollanması ile değişim kullanıcı hatasıyla olmuş bir arıza olmadığı sürece değişimi sağlanmaktadır. Bu iade ve değişim için aldığınız tarihten itibaren 30 gün geçmemesi gerekmektedir.